L'Associació Aurora rep el diploma al Mèrit Civil de l'Ajuntament de Tarragona

El passat 23 de febrer l’Associació Aurora va rebre de mans de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el diploma al Mèrit Cívic com a reconeixement a la tasca que desenvolupa l’entitat. A més de l’Associació Aurora, també van rebre aquesta distinció altres entitats de la ciutat.

Durant l’acte, l’alcalde Ballesteros va destacar “la important feina altruista que fan aquestes entitats socials que treballen dia a dia amb nens, nenes, nois i noies amb altres capacitats. La ciutat se sent aquestes entitats com a seves i això és molt important”. La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, també va posar en valor la tasca de les associacions premiades.

L’objectiu de l’Associació Aurora és la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i dels seus familiars, així com la defensa dels seus drets. I també la protecció, la conservació i la millora del medi ambient.

Els seus fins principals per assolir-lo són la inserció social i laboral de les persones afectades de malaltia mental, el suport i l’atenció a les seves famílies i la promoció de projectes de recuperació d’espais naturals.

Notícies recents