“L'art per a la transformació social”, 2a edició del Concurs de Relats Breus d'ActivaMent

Us convidem a participar de la 2a edició del Concurs de Relats Breus d’ActivaMent, obert a totes les persones que vulguin participar.
Aquest any el tema triat és: L’art per a la transformació  social. L’art és un context i una eina que promou l’empoderament, l’autoconeixement i l’empatia. L’art, entès com una oportunitat pel creixement personal i col·lectiu, és espai per desencadenar processos de resiliència i la superació de situacions difícils mitjançant processos de simbolització. En la obra presentada cal incidir en l’expressió a través de l’art com un camí cap a la superació de dificultats i una forma de vehicular el malestar. D’aquesta manera volem mostrar la integració de les arts com una eina per a plantejar i donar sortida a problemes socials.
Els relats no podran superar les 10 pàgines d’extensió. Aquí podeu descarregar o llegir les Bases del Concurs. Podeu enviar els vostres escrits a art@activament.org, teniu com a termini el dia 2 de setembre de 2018.
El 25 d’octubre, dins de les celebracions pel mes de la salut mental, tindrà lloc a Barcelona la cerimònia de lliurament de premis. Els 5 relats guanyadors s’inclouran en l’edició d’un llibre electrònic.
Animeu-vos a participar!!!
NOTA: Aquí podeu llegir o descarregar els relats guanyadors del Concurs de Relats Breus 2017.
relats activament
Notícies recents