La Taula de Salut Mental de Sant Cugat del Vallès reivindica el benestar emocional en el pregó de Festa Major

La Taula va ser creada l’any 2009 i és un espai de reflexió i treball col·laboratiu entre entitats, serveis i administració per a promoure l’atenció integral de la salut mental

La Festa Major de Sant Cugat va donar el tret de sortida ahir 28 de juny amb un pregó reivindicatiu de la Taula de Salut Mental, que ha posat el benestar emocional al centre de les persones.

Durant el pregó, la Taula de Salut Mental ha destacat la importància de cuidar la salut mental de tots i totes les ciutadanes i ha reclamat que Sant Cugat sigui una “ciutat compromesa, sensible i lluitadora” amb la salut mental. A més, durant el discurs, els i les pregoneres han recordat que no tothom gaudeix durant aquesta festivitat, també hi ha qui ho està passant malament.

La Taula de Salut Mental de Sant Cugat

La Taula de Salut Mental és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu entre entitats, serveis i administració per tal de promocionar l’atenció integral de la salut mental. Entre altres iniciatives, a través de la Taula s’han organitzat jornades, projectes, activitats i la Guia de recursos sobre salut mental i benestar emocional de Sant Cugat.

La Taula està formada per l’Ajuntament; l’Associació de familiars amb trastorns de conducta (AFATRAC); Alcohòlics anònims; ASSADEGAM; CAS Sant Cugat; Centre d’atenció de salut mental d’adults (CSMA); Centre d’atenció de salut mental infantil i juvenil (CSMIJ); DAPSI- CDIAP; l’Ateneu-espai de lleure; Oficina tècnic laboral (OTL); Salut Mental Catalunya; Federació catalana d’associacions de salut mental de Catalunya; Salut Plus; Servei de rehabilitació comunitària; i Taller Jeroni de Moragas.

Més informació

enllaç amb més informació  Les Taules de Salut Mental

*Fotografia extreta de Cugat.cat.

Notícies recents