La Taula de CET Socials, formada per Ammfeina SMC i Dincat, estrena butlletí electrònic

La Taula de CET Socials, formada per Dincat i Ammfeina Salut Mental Catalunya, han posat en marxa “El Digital de la Taula de CET Socials”, un nou butlletí electrònic que recollirà l’actualitat del sector de les entitats amb Centres Especials de Treball no lucratius.

L’objectiu del nou butlletí és informar i fer difusió de les propostes, accions i posicionaments de la Taula de CET Socials i, alhora, ser una eina de comunicació interna amb les entitats que gestionen els Centres Especials de Treball no lucratius de Catalunya vinculats a la Taula de CET.

El butlletí compta amb diversos espais: informació actualitzada i notícies vinculades amb els CET, un fons documental de consulta, un recull de premsa amb informacions publicades en els mitjans de comunicació sobre el sector i un espai d’interacció amb les entitats associades i els professionals per recollir les seves opinions i aportacions.

La Taula CET Socials, formada per Dincat i Ammfeina Salut Mental Catalunya, agrupa més de 100 Centres Especials de Treball del territori català. La Taula té la vocació de treballar pel model de CET sense ànim de lucre, orientat a les persones amb discapacitat amb especials dificultats d’inclusió laboral, entre les que figuren les persones amb trastorn mental o discapacitat intel·lectual.

Enllaç relacionat:

Butlletí de la Taula de CET Socials

Notícies recents