La Once premi la integració de persones amb trastorn mental de la cadena de tendes de roba Moltacte

Els VII Premis Solidaris Once Catalunya han premiat l'empresa social Moltacte per integrar persones amb malalties mentals en les seves botigues, localitzades a Manresa. L'objectiu d'aquests guardons, que es lliuraran el 28 d'octubre a Barcelona, és reconèixer aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una tasca solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

Moltacte és una cadena de botigues outlet fruit d'una iniciativa innovadora, solidària i transformadora nascuda fa sis anys. Els treballadors són persones amb problemes de salut mental. És un projecte centrat en les persones, desenvolupat en col·laboració amb una sèrie de prestigioses marques de moda i que aposta per harmonitzar valors socials, econòmics i comercials. És també una invitació a canviar la nostra manera d'entendre les coses ia compartir una experiència que millora la vida de les persones. Actualment disposa de tres botigues situades a Manresa.

Altres guardonats per la Once han sigut Pallapupas, Pallassos d'Hospital, i Anna Vives, que ha creat una tipografia solidària amb la síndrome de Down.

Enllaç relacionat:
Pàgina web Moltacte

Notícies recents