La Muralla organitza el concurs de relats curts i roses fetes a amb motiu de Sant Jordi

L’ Associació Ment i Salut La Muralla convoca el seu 6è concurs de relats curts amb motiu de la setmana cultural entorn la festivitat de Sant Jordi dirigit a persones amb problemes de salut mental. La temàtica és lliure i cada person pot presentar fins a tres obres. Els relats curts poden ser en castellà o català, i tenir una extensió màxima de 2 fulles DINA 4 per una cara.

D’altra banda, La Muralla també ha obert el 6è concurs de roses fetes a mà, també amb motiu de Sant Jordi dirigit i destinat a persones amb trastorn mental. Les roses poden ser presentades en materials varis (paper, fang, cartolina, plastilina…), cada persona pot concursar amb un màxim de duess roses, cadascuna duna tamany màxim de 40 cm. de llarg.

Les persones interessades a participar en el concurs de relats curts i les roses fetes a mà, poden enviar les seves obres o portar-les a mà a la seu del Club Social La Muralla: carrer Sant Miquel nº 16 baixos, 43004, Tarragona. En el cas dels relats es poden enviar també per correu electrònic a l’adreça info@clubsociallamuralla.com

El termini de presentació en els dos concursos acaba el dimecres 4 d’abril a les 18 h.

Els premis no seran de caràcter econòmic sinó que s’atorgaran obsequis a les persones guardonades en una festa d’entrega de premis que es realitzarà al Club Social La Muralla de Tarragona el 20 d’abril a les 17h.

Enllaç relacionat:

Pàgina web Associació Club Social La Muralla

Notícies recents