La Gala del Tennis de Tarragona reconeix el projecte “Tennis i Salut Mental” de la Federació SMC

El guardó es va lliurar el passat dissabte 22 d’abril al Complex Estival Eldorado Resort de Cambrils, que va acollir la 32ena edició de la Gala de Tennis de la Província de Tarragona. El premi es va otorgar al Javier Gamero, del Atlètic Comarruga, pel projecte “Tennis i Salut Mental”. El premi el va entregar Josep Maldonado, President de Esport Solidari Internacional (ESI) i de Raquetes Sense Fronteres, que va agrair públicament l’esforç i la passió de Javier Gamero per tirar endavant aquest projecte. Javier Gamero va estar acompanyat per Carles Coarasa, gerent de la Federació Salut Mental Catalunya i de la Fundació Salut Mental Catalunya.

Més de 150 assistents vinculats als clubs del territori, van gaudir d’una festa on es van premiar als Campions i finalistes dels diferents Campionats organitzats per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis a la Província de Tarragona. A més a més, i com a gran novetat, es van realitzar una sèrie de reconeixements a clubs i persones per la seva gran tasca en pro del tennis tarragoní i català.

El programa de tennis de la Federació SMC compta amb el suport de Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Antoni Serra Santamans

ajuntbcn_logoweb fundacioAntoniSerra_logo

Notícies recents