La Fundación Vodafone España col·labora en la formació tecnològica de les entitats de la Federació SMC

La Fundació Vodafone España i la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) han signat un coveni de col·laboració per formar a les entitats federades i a les persones amb problemes de salut mental en les noves tecnologies (TIC), com en el cas dels dispositius mòbils o les aplicacions.

L’objectiu de la col·laboració és millorar la inclusió de les persones amb problemes de salut mental dintre de la societat, i oferir una formació tecnològica que els ajudi a trobar feina.

La Fundació Vodafone España emmarca aquesta col·laboració amb la salut mental en el marc del seu Programa de formació per a persones amb discapacitat en l’ús de tecnologies de la informació i la comunicació.

La Federació SMC canalitzarà aquesta col·laboració en el projecte “Salut mental en xarxa”, que oferirà 5 tallers en les 4 províncies catalanes per a 75 persones vinculades a les seves entitats federades.

La formació tecnològica busca millorar els coneixements en noves tecnologies de les persones grans que formen part de les associacions de la Federació SMC, i trencar així la bretxa tecnològica per la seva edat.

També es pretén obrir les portes de les associacions a gent jove, més propera a les TIC i que es puguin vincular a les entitats de salut mental del seu territori.

Un últim benefici del programa “Salud mental en xarxa” és millorar la comunicació de les entitats amb els seus associats/des i augmentar així la participación en el teixit associatiu de la salut mental a Catalunya.

Notícies recents