La Fundació Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per a les sortides Respir de Setmana Santa

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

OLOT. Volcans, natura i encant! 15-18 abril 2019

olot respir

Olot, terra de volcans. Passarem 4 dies visitant aquesta ciutat situada a una de les comarques més boniques de Catalunya. Podrem passejar per els diferents racons de la ciutat, i per el seu nucli antic i la plaça major.

Pujarem al volcà Montsacopa, declarat reserva natural del Parc Natural de la Grrotxa, un lloc preciós sobretot per el seu paisatge i les vistes que ofereix de la ciutat d’Olot i la zona volcànica de l’alta Garrotxa.

Aprofitarem l’entorn natural de la zona per fer alguna excursió, i també per apropar-nos a Besalú, una vila que conserva l’essència medieval, i que es troba en molt bon estat de conservació.

Allotjament: Alberg d’Olot

Característiques de la sortida: Dificultat alta. Sortida ideal per als amants de la muntanya i els paisatges. Realitzarem diversos passejos, tant per Olot com per camins properes (tots accessibles).

Reunió informativa: Dimecres 10 abril – 17 h / Fundació SMC / c/Nou Sant Francesc, 42, local / 08002 Barcelona

Preu: 180 euros

——————————————————————————————————————————————

Delta de l’Ebre 15-18 abril / 19-22 abril

respir delta

Un any més viatgem cap a les terres del Ebre, espectacular indret per les seves característiques mediambientals i els seus infinits paisatges. Coneixerem tots els secrets de la desembocadura del riu, caminant, en vaixell, en autocar, i fins i tot d’es d’un espectacular mirador.

Un dia ens aproparem a Peñíscola, ciutat situada en un indret privilegiat del Mediterrani, al nord de la Comunitat Valenciana. Podrem passejar per els seus carrers, veure la ciutat antiga, i descobrir un castell del s XIV.

Allotjament: alberg de Deltebre

Característiques de la sortida: Dificultat mitjana-alta. L’alberg està ubicat en una zona apartada i tranquil·la, per tant caldrà caminar distancies llargues per anar als diferents llocs que visitarem.

Reunió informativa: Dimecres 10 abril – 15 h / 16h / Fundació SMC / c/Nou Sant Francesc, 42, local / 08002 Barcelona

Preu: 180 euros

Notícies recents