La Fundació Roviralta col·labora en adequar la nova seu del Club Social Gramenet

El Club Social (CS) Gramenet es canvia de seu per poder atendre més usuaris: passem de 30 a 70 usuaris, i podrem atendre a persones que estaven en llista d’espera. El nou espai també donarà cabuda al projecte XarXaJoves, que ha iniciat aquest trimestre.

La ubicació del nou Club al centre de Santa Coloma i ben comunicat per transport públic, ens ajuda a fer més visible la salut mental i apropa el recurs a tota la ciutadania. Per aquest trasllat hem demanat la col·laboració a diferents institucions, i Fundació Roviralta ens ha atorgat un ajut per portar a terme les reformes de la nova seu.

La inauguració del nou local no està prevista abans de finals d’any. Us mantindrem informats de les novetats. Podeu contactar amb el CS Gramenet i la resta de clubs de la Fundació SMC en aquest enllaç.

La Fundació Maria Francisca de Roviralta, compromesa amb el benestar i la salut de les persones,  ja ha col·laborat amb SMC en ocasions anteriors: en l’adequació del Club Social Egara, i en els equipaments informàtics del projecte Activa’t per la Salut Mental.

Si tu o la teva empresa voleu col·laborar en millorar la salut mental a Catalunya pots fer-ho a la secció de Col·labora de SMC.

Notícies recents