La Fundació Pere Tarres, T-Systems i l'Ajuntament de Mataró entre d'altres, han ofert al seu equip xerrades i formacions en benestar emocional i salut mental

A SMC som expertes en acompanyar i oferir recursos en salut mental

Aquest darrer trimestre hem seguit impartint formacions per oferir recursos i estratègies per cuidar-nos i per acompanyar millor les persones del nostre entorn o a les que atenem com a professionals. Ho hem fet basant-nos en la nostra experiència en acompanyar persones i sempre a mida de les necessitats de cada grup al que hem format.

Hem impartit xerrades i formacions als equips de: Fundació Pere Tarrés, de l’Ajuntament de Mataró, al Centre d’Estudis Jurídics, Incasol, a l’equip dels hotels de Barcelona del grup Marriot, Acollida i Atenció Terapèutica, entre d’altres.

Les formacions han cobert alguna o vàries de l’aquestes necessitats:

  • Sensibilitzar i oferir recursos a l’equip per cuidar el benestar emocional i la salut mental pròpia
  • Oferir eines i recursos a comandaments i equips directius per acompanyar millor com situacions de patiment emocional que es produeixen en l’equip: ansietat, consum de tòxics.
  • Oferir coneixement i eines per acompanyar millor com a professionals les persones usuàries dels nostres serveis o programes, siguin joves o persones adultes. Hem format a: treballadores socials, professionals d’atenció al públic, psicòlegs i terapeutes, educadores…

Valoracions molt positives

Algunes de les valoracions de les nostres formacions:

  • “Formadores de 10, o més! Super professionals han creat un espai molt segur i de confiança en el que m’he sentit super còmoda. M’emporto una maleta ben plena d’experiències i recursos que m’ajudaran tant a nivell personal com professionals.”
  • “M’ha agradat molt l’enfocament i la visió del treball amb persones amb dificultats de salut mental, i com podem millorar la nostra pràctica professional, començant per l’autocura, sovint oblidada . Molt valuós l’espai de co-visió de casos.

Més informació i contacte

Ara ja estem preparant les formacions pel 2024. Si teniu alguna necessitat de sensibilització o formació ens podeu contactar a formacio@salutmental.org.

enllaç amb més informació  Forma’t amb SMC

enllaç amb més informació  Accedeix al catàleg de formacions

Notícies recents