La Fundació obre les inscripcions per les sortides Respir de la tardor a Calella de Mar, Girona i Figueres

La Fundació Salut Mental Catalunya ha obert les inscripcions per les sortides Respir de la propera tardor, que tenen aquest calendari:

  • Calella de Mar: 16-18 setembre. Reunió informativa: 14 setembre a les 16h (totes les reunions informatives són a la seu de la Fundació SMC, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, 08002 Barcelona). 
  • Girona: 28-30 octubre. Reunió informativa: 26 octubre 16h
  • Figueres: 11-13 novembre. Reunió informativa: 9 novembre 16h

Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Les sortides que organitza poden ser de cap de setmana o per vacances de Setmana Santa i estiu (4-5dies), per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats.

El Programa Respir compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

LogoAjuntamentComunicacioFlotant2013

 

 

 

Programa Respir – Fundació SMC

Respircalellatardor2016

RespirGironatardor2016

RespirFigueresTardor2016

Notícies recents