La Fundació MAP inicia una campanya de micromecenatge pel seu projecte d'horts ecològics vinculat al SPL

El 15 de gener la Fundació MAP, entitat associada a AMMFEINA Salut Mental Catalunya, va posar en marxa una campanya de micromecenatge amb l’objectiu d’aconseguir nou material pel seu projecte d’horts ecològics dins l’àmbit educatiu, vinculat als Servei de Prelaboral (SPL) de l’entitat.

La campanya, que porta per nom ‘L’hort a l’escola, un espai per educar i integrar’, pretén recaptar 1.550 euros per aconseguir noves eines pels alumnes i un hivernacle per cultivar a l’hivern i preparar planter per a les escoles.

Qui vulgui fer donacions per finançar aquesta iniciativa que va engegar ara fa cinc anys com un projecte de sensibilització i inclusió de les persones amb discapacitat a les escoles del Ripollès podrà fer-ho fins al proper 23 de febrer, data en què conclou la campanya. Les donacions poden ser  de 5, 10, 20, 30, 50 o 100 euros

Educar en la diferència i la inclusió

La iniciativa de la Fundació MAP permet educar en el respecte a la diferència, la tolerància i la inclusió de la discapacitat a la societat. Són les pròpies persones del SPL de la Fundació MAP qui fan de professors d’aquest projecte educatiu que en aquest temps s’ha treballat amb 10 escoles de sis municipis de la comarca. Enguany, hi participen set escoles i un total de 490 alumnes d’entre 3 i 12 anys.


Més informació

Fer una donació pel projecte de la Fundació MAP

Accedir al vídeo de la campanya

Notícies recents