La Comunitat de Benestar de Factor Humà aborda l'acompanyament a les baixes per salut mental amb Salut Mental Catalunya

SMC forma part de l’equip impulsor de la comunitat, la qual pretén repensar com es procura el benestar de les persones treballadores

En aquesta nova sessió de la Comunitat Benestar de Factor Humà s’ha tornat a posar el focus en la salut mental. La sessió va ser dinamitzada per Factor Humà i professionals de l’àrea de Formació de SMC, i va comptar amb la participació i aportacions de professionals recursos humans i prevenció de riscos laborals de diferents organitzacions associades a Factor Humà.

Durant la sessió, vam abordar l‘acompanyament al procés de baixa i de reincorporació en casos de problemes de salut mental, amb la voluntat de trobar eines útils per fer front a aquests moments clau. Amb una metodologia participativa, vam poder intercanviar idees i bones pràctiques sobre com gestionar aquestes situacions i vam poder resoldre dubtes de les participants i oferir-los recursos.

A més, vam comptar amb molta participació i el debat va ser molt enriquidor, destacant la importància de treballar el vincle amb la persona i de fer un bon acompanyament de la persona durant la baixa i la reincoporació, sempre d’acord amb la persona.

La Comunitat Benestar de Factor Humà

La Comunitat de Benestar vol repensar com es procura el benestar de treballadores i treballadors. Vol reflexionar, aprendre i avançar col·laborativament cap a un model més transversal de benestar organitzatiu que no només inclogui la PRL. Salut Mental Catalunya forma part de l’equip impulsor de la comunitat.

La Comunitat de Benestar de Factor Humà està impulsada per un equip format per:

Més informació

enllaç amb més informació  La Comunitat de Benestar de Factor Humà  

Notícies recents