La Catalunya Central-Est celebra l'última trobada sectorial de moderadors de Grups d'Ajuda Mútua de l'any 2022

Les Trobades Sectorials de Moderadors de GAM com a espai de cura i suport a les persones moderadores de GAM

El passat dijous 15 de desembre de 2022, de 11:00 a 14:00 hores, es va portar a terme l’última Trobada Sectorial de Moderadors de GAM de l’any 2022. Aquesta es va celebrar en format online i va aglutinar persones moderadores i participants de GAM de les comarques de la Catalunya Central, la província de Girona, del Vallès Occidental i el Vallès Oriental. Van participar-hi un total de 12 persones. La conducció de la sessió va ser a càrrec d’Alícia de Maya,  Jèssica Pérez, Mireia Ribas i Geni Ustrell (responsables de l’Espai Situa’t Girona, Vallès Oriental, Catalunya Central-Bages i Catalunya Central- Anoia, respectivament).

Els principals objectius d’aquestes trobades son; que les persones moderadores puguin fer xarxa compartint les seves experiències i recursos, la detecció de les necessitats dels GAM i de les persones moderadores, la intervisió que ens ajuda a resoldre dubtes o dilemes que poden aparèixer dins dels mateixos grups i, oferir un espai de cura per aquestes persones.

La trobada d’enguany va comptar amb una primera part dedicada a la detecció de mites entorn a les funcions i figura del Moderador de GAM, i una segona part orientada a compartir estratègies de cura per a  no caure en els falsos mites atribuïts tot sovint a les persones moderadores, que podrien conduir a perdre la horitzontalitat i a la sobrecàrrega de les persones que desenvolupen aquestes funcions.

Es fa una valoració molt positiva de la trobada, la satisfacció general de la qual, va ser de 4’8 sobre un màxim de 5 punts.

Tanquem positivament el cicle de trobades d’aquest any que sumen un total de 9 amb 110 participacions.

Més informació

enllaç amb més informació  Troba el teu GAM

Notícies recents