Jornada d'AMMFEINA SMC sobre les Unitats de Suport a l'Activitat Profesional (USAP)

La Taula de CET Social, formada per AMMFEINA Salut Mental Catalunya (SMC) i l’associació empresarial d’economia social Dincat, va organitzar la darrera setmana una jornada adreçada a llurs entitats associades que va servir per posar en comú els procediments de concessió de les subvencions per a les Unitats de Suport a l’Activitat Profesional (USAP).

La Cap de Servei de Programes per a la Diversitat de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Maria Antònia López, va ser l’encarregada d’obrir la sessió. D’una banda, López va desgranar quines són les claus que han de seguir les entitats socials per elaborar els projectes anuals que han de lliurar a l’Administració i de l’altra, va explicar els criteris de valoració d’aquest procediment, que s’atorga per concurrència competitiva. A saber:

  • la qualitat del projecte presentat
  • la valoració de diversos criteris contemplats a les bases reguladores

Per la seva banda, el director d’Esclatec, Xavier Caballero, un centre especial de treball que des del seu naixement l’any 1977 ha apostat per la inserció laboral de les persones amb paràlisi cerebral i greus discapacitats va exposar la forma de treballar del seu recurs.

Notícies recents