Jaume Vidal, Premi d'Honor Ciutat de Cornellà

El president de l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat, Jaume Vidal Forns, ha estat distingit amb el Premi d’Honor Ciutat de Cornellà de Llobregat. El lliurament va tenir lloc el 20 de febrer del 2019 a l’Auditori de Cornellà en un acte que va servir per reconéixer el paper de persones i entitats que mostren la part més solidària i compromesa del municipi.

L’Ajuntament de Cornellà va destacar la trajectòria de Jaume Vidal en defensa de l’atenció i de la inclusió de les persones amb problemes de salut mental, així com en la creació de recursos i xarxes de suport per a les seves famílies, com ara el Club Social Espai 3.

Vidal va participar activament en la creació de l’entitat que actualment presideix, l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat, la qual realitza “una gran tasca de sensibilització a la nostra ciutat per fer visible i integrar el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental”, segons el consistori.

Des de Salut Mental Catalunya celebrem el premi i ens sumem a l’homenatge al Jaume i a la seva tasca i la seva associació en defensa de la salut mental.

jaume vidal

Notícies recents