in-best-ers promou una nova edició de la Jornada de Tennis i Cultura

El 21 de desembre es va celebrar la 6a edició de la Jornada Tennis i Cultura pro Salut mental amb la col·laboració de Martín Rocca, de l’Acadèmia Sánchez Casal i d’in-best-ers. Els participants, tots benjamins, procedien de 2 clubs, el Reial Club de Polo de Barcelona que ha estat present en totes les edicions, i l’Acadèmia Sánchez Casal que exercia d’amfitriona.

Durant el matí els participants van disputar la competició tennística amb un format similar al de la mini cup. Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla i els guanyadors, a més, van rebre trofeus i alguns regals.

Després de dinar al restaurant del club el grup es va desplaçar al Canal Olímpic on van fer rem. L’activitat cultural va consistir en una visita en Realitat Virtual, gràcies a la col·laboració de Paco Cobacho i del Citilab de Cornellà, a Can Negre del prestigiós arquitecte J.M. Jujol, deixeble de Gaudí.

L’objectiu de la jornada és recollir fons per a Salut Mental Catalunya i, més concretament, per al seu programa Tennis i Salut Mental. Agraïm a tots els que l’han fet possible, en especial a l’Acadèmia Sánchez-Casal i in-best-ers, i als clubs un any més han fet aportacions al projecte, el Real Club de Polo de Barcelona i Real Club de Tennis Barcelona.

Notícies recents