II Trobada de bàsquet al CEM Guinardó amb prop de 50 participants

El programa Esport i Salut continua amb les Trobades de bàsquet 3×3. La segona s’ha fet el 10 d’abril al CEM Guinardó de Barcelona, i ha comptat amb la participació de 48 jugadors (44 homes i 4 dones). Els 10 equips participants pertanyen a les entitats: Fundació Joia,  Arep,  Centre de SM Emili Mira, Fundació Marianao,  SRC Cerdanyola,  SRC Les Corts i Futbol Club Martinenc.

La II Trobada, on participen els serveis habituals més un equip organitzat des del FC Martinenc, vol fomentar la incorporació d’activitats esportives significatives dins dels serveis de salut mental,  oferint  un espai d’intercanvi inclusiu.

El Martinenc  va inaugurar aquest any,  dintre de la seva secció de bàsquet, un espai adreçat a les entitats de salut mental del districte. Segons ens explica David Páez,  responsable de la iniciativa,  la idea és fomentar la pràctica del bàsquet entre les persones amb problemes de salut mental,  oferint l’activitat des d’un club esportiu i conformant aquest espai com una secció més del Club.  El FC Martinenc assumeixi el 90% dels costos de cada jugador participant.

trobada basquet guinardo 2 trobada basquet guinardo 3

El programa Esport i Salut compta amb el suport de:

ajuntbcn_logoweb dipu_logoweb

 

Notícies recents