I tu, com cuides la teva salut mental en confinament?

Participa a la campanya i penja el teu vídeo a les xarxes socials amb les etiquetes #ConsellsSalutMentalConfinament #TestimonisEn1aPersona

Si ets una de les nostres associacions o Club Socials federats i no disposes de xarxes pots enviar el teu vídeo a comunicacio@salutmental.org i el penjarem nosaltres.

Gràcies.

En aquest context excepcional de confinament per la pandèmia de Covid, ens ha quedat ben clar que hem de cuidar la nostra salut mental, tant durant la pandèmia, com després. Moltes entitats i institucions hem engegat iniciatives i reforçat els nostres serveis d’atenció.

Però per al nostre col·lectiu, aquesta és una situació per a la que ja hem desenvolupat diferents estratègies per superar l’angoixa i els moments difícils. I és per això que comptem amb testimonis molt valuosos que ens expliquen, de primera mà, consells per cuidar la nostra salut mental en temps de confinament.

Són testimonis de persones que han participat al programa d’apoderament Prospect, que duem a terme en el marc del projecte Activa’t per la salut mental, i gràcies a la col·laboració de Salud Mental España, per aprendre noves estratègies per afrontar els problemes de salut mental i que ofereix espais de comunicació i confiança entre les persones implicades en un procés de recuperació. Aquí trobareu més informació sobre el programa Prospect.

A la Llista de reproducció “Salut Mental i confinament” del nostre Canal de YouTube podeu conèixer els casos de voluntaris i voluntàries de l’Activa’t per la salut mental: la Mercè, l’Àngel, la Marisol i el Carlos, l’Arturo, el Miguel Ángel, el Josep, l’Andrea, la Lurdes i el Paco, el Garmán i la Mari, el Francesc:

Vols participar?

Si voleu compartir els vostres consells, ho podeu fer enviant-nos el vostre vídeo, o penjant-lo directament a twitter o facebook amb les etiquetes #ConsellsSalutMentalConfinament i #TestimonisEn1aPersona. I no oblideu etiquetar-nos i així en farem ressò!

Recorda que al nostre web trobaràs més informació sobre recursos, suports d’atenció i entitats de referència: https://salutmental.org/informacions-sobre-el-coronavirus/

Notícies recents