Grup ATRA recull la Medalla d'Honor de Barcelona

El guardó reconeix la seva tasca social a favor de les persones que travessen moments de dificultat vital i el seu treball a favor de la inclusió i de lluita contra els estigmes

Grup ATRA va recollir el passat 30 de novembre la Medalla d’Honor de Barcelona, en un acte realitzat al Saló de Cent de l’Ajuntament. La Medalla d’Honor és un guardó que l’Ajuntament de Barcelona va instaura l’any 1997 per distingir aquelles persones o entitats que, amb la pràctica de la seva labor professional o social, han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics.

En el seu discurs de benvinguda Ada Colau va destacar que enguany celebren 25 anys de l’entrega d’aquestes medalles, que reconeixen persones i entitats pels seus valors de “pau, solidaritat, justícia social, cultura i drets humans“. Per la seva banda, Jaume Collboni, el primer tinent d’alcalde, va defensar que “Barcelona és la seva gent”, i que aquestes medalles són el reflex d’una societat civil organitzada, a qui va agrair la seva tasca quotidiana.

Mercè Cervantes i Joan-Artur Sales, codirecció de Grup ATRA, van recollir el guardó atorgat a l’entitat “per la seva tasca social a favor de les persones que travessen moments de dificultat vital i pel seu treball a favor de la inclusió i de lluita contra els estigmes“.

Notícies recents