Formem en salut mental a tot l'equip de la Fundació Vicente Ferrer 

Formem en salut mental a tot l’equip de la Fundació Vicente Ferrer 

Al voltant de 150 persones faran la formació Parlem de Salut Mental

SMC hem iniciat la formació adreçada a tot l’equip de la Fundació Vicente Ferrer, amb formacions presencials a Barcelona i formacions en línia per a la resta del territori, en les quals participaran al voltant de 150 persones.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament, que treballa per la transformació i l’empoderament de les zones rurals més empobrides i disciminades de la India, i ha iniciat també el treball al Nepal.

Inicialment vam realitzar una formació per a l’equip directiu i, després d’aquesta experiència, han decidit oferir-la a tot l’equip. La formació Parlem de salut mental, ofereix eines per a la cura del benestar propi, per acompanyar altres membres de l’equip amb patiment emocional o persones amb les que es relacionen per la seva feina. 

L’equip de la Fundació Vicente Ferrer valora molt positivament la formació

En aquestes primeres edicions realitzades, l’equip s’ha mostrat molt implicat i interessat, i ha valorat molt positivament que la Fundació Vicente Ferrer ofereixi aquesta formació adreçada a tot l’equip com una eina per contribuir al benestar emocional.

La feina pot ser un factor protector de la nostra salut mental o un factor de risc. Portar a terme formacions per l’equip, generar espais on es pugui parlar, i vetllar pel clima a l’organització, contribueix a tenir cura de la salut mental de l’equip, En paraules dels propis participants: “Seguid creando y llevando a cabo estas formaciones, grupos de apoyo y espacios seguros. Creo que mejorará el estado de muchas personas.

Añade aquí tu texto de cabecera

Notícies recents