Formem en salut mental a diferents organitzacions

Formem en salut mental a diferents organitzacions

Enguany seguim proporcionant eines i recursos per acompanyar les persones amb patiment emocional i tenir cura de la nostra salut mental a noves organitzacions

Aquest primer trimestre de 2024, hem seguit oferint formacions a organitzacions per millorar l’acompanyament a les persones amb patiment emocional, per compartir coneixements, estratègies i ampliar recursos. Hem generat espais d’aprenentatge i treball col·laboratiu on reflexionar sobre  situacions del dia a dia, que a vegades no se saben gestionar.

Què faig quan em trobo amb una persona amb símptomes de patiment emocional? Ho estaré fent bé? Em trobo amb joves amb molt patiment i no sé com ajudar-los, jo també pateixo… Aquestes són algunes de les necessitats que resolem amb l’expertesa aportada per persones amb experiència pròpia, familiars i professionals.

Formacions amb les que hem iniciat el 2024

Hem format, entre d’altres, a professionals de serveis socials i d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, i a docents de Centre d’Estudis Politècnics.

Amb la Diputació de Barcelona seguim oferint formació en el marc del seu catàleg adreçat a professionals dels serveis socials municipals, per acompanyar millor a infants, adolescents i joves, i també per a professionals que treballen amb població adulta. Ja n’hem fet dues edicions enguany i estem preparant-ne de noves.

Satisfacció de les participants

En les valoracions de les participants es destaca l’interès de treballar en casos pràctics i l’expertesa de les formadores:

“Les persones del grup hem estat bastant participatives i  potser per això ens hagués fet falta alguna hora més per poder aprofundir en els casos pràctics”.

“Ha estat una formació molt bona, agradable i productiva, els formadors més que un 10!“.

Més informació i contacte

Consulta el nostre catàleg de formacions així com experiències desenvolupades i entitats a les que ja hem format aquí.

Si teniu alguna necessitat de formació o assessorament com a organització ens podeu escriure formacio@salutmental.org.

Si el que busqueu és una formació a títol individual, us podeu adreçar al vostre Espai Situa’t més proper.

Notícies recents