Forma't en salut mental amb SMC!

Som expertes en acompanyar persones amb patiment emocional i oferir recursos en salut mental

A Salut Mental Catalunya sabem que amb la formació en salut mental, hi guanya tothom.
És per això que oferim formacions en salut mental per a tothom així com formacions a mida per a professionals i diferents col·lectius.

Què fem?

  • Compartim la nostra experiència, eines i recursos per tenir cura de la pròpia salut mental i per aprendre a acompanyar les persones que tenen problemes de salut mental.

  • Comptem amb l’expertesa i el coneixement de persones amb experiència pròpia, familiars i professionals.

Quines formacions t’oferim?

Oferim un model formatiu flexible amb professionals, testimonis i recursos per adaptar-nos a les teves necessitats.

Parlem de salut mental pel benestar emocional

La salut mental preocupa a 9 de cada 10 persones treballadores. Les problemàtiques de salut mental han incrementat en els darrers anys i l’OMS ja reconeix el burnout com a malaltia laboral. Les afectacions salut mental són la primera causa de baixa laboral i afecten la productivitat, l’absentisme i els resultats de l’empresa.

Et preocupa el benestar emocional de les persones de la teva organització? Amb aquesta formació volem contribuir a una organització més saludable. Les persones busquen entorns laborals que es preocupin pel seu benestar i el benestar emocional millora la fidelització del talent.

Parlem de salut mental infanto-juvenil per a professionals que acompanyen infants, adolescents i joves

La salut mental d’infants, adolescents i joves  fa temps que és una qüestió de primer ordre, però ha empitjorat arran de la pandèmia i la crisi socioeconòmica actual. És per això que necessitem més eines per acompanyar millor i recursos per abordar situacions de patiment emocional amb les que ens trobem.

Amb aquesta formació volem contribuir a millorar coneixements sobre salut mental i recuperació, sensibilitzar, trencar barreres, normalitzar i combatre l’estigma, així com dotar d’eines i estratègies per millorar l’acompanyament en situacions de patiment emocional d’infants, adolescents i joves, i per millorar l’autocura i el propi benestar emocional.

Parlem de salut mental per a professionals que acompanyen persones adultes

En el cas de les persones adultes, la prevalença ja era preocupant però la petjada de la pandèmia i la crisi socioeconòmica actual tenen afectacions directes en la salut mental. Es per això que també són necessàries més eines per acompanyar millor i recursos per abordar situacions de patiment emocional amb les que ens trobem.

Amb aquesta formació volem contribuir a millorar coneixements sobre salut mental i recuperació, sensibilitzar, trencar barreres, normalitzar i combatre l’estigma, així com dotar d’eines i estratègies per millorar l’acompanyament en situacions de patiment emocional i per millorar l’autocura i el propi benestar emocional.

Xerrades i tallers

  • Salut mental per al benestar emocional
  • Salut mental inclusiva

Més informació

Per qualsevol dubte o més informació, escriu-nos a formacio@salutmental.org.

Escoltem les necessitats i ajudem a resoldre-les!

enllaç amb més informació  Accedeix a tot la informació sobre la formació a SMC

enllaç amb més informació  Consulta el catàleg complet

Algunes de les organitzacions que ja hem format

Notícies recents