Formació a estudiants del màster de Sant Joan de Déu “El valor de les cures en salut mental”

master SJD

Hem participat com a formadores en una nova edició del màster, per aportar la visió en primera persona i de les famílies, i oferir els recursos de la xarxa associativa

El Màster “El valor de les cures en salut mental” de Sant Joan de Déu, centre docent adscit a la Universitat de Barcelona, se centra en el valor de les cures en salut mental i vol oferir als i les professionals de l’àmbit sanitari formació actual de qualitat, proporcionar coneixements i desenvolupar habilitats respecte el Model de Recuperació.

Des de Salut Mental Catalunya (SMC) hem participat en diverses sessions formatives, on hem exposat les necessitats de les famílies i recursos com el programa Activa’t per la Salut Mental per donar-hi resposta. També s’ha introduït la xarxa asociativa i els recursos que pot oferir amb la participació d’AREP.

Marta Poll, directora de SMC, va presentar l’entitat en una primera sessió i les sessions formatives han anat a càrrec de Bàrbara Mitats, Alícia de Maya, Cristina Conejo i Ivan Cano, per part de SMC, i de Sílvia Vidal per part d’Arep.

La formació ha combinat una part teòrica i una part de dinàmiques vivencials, que ha estat valorada molt positivament per l’alumnat, aportant testimonis en primera persona i familiars.

Propera edició del màster amb participació de Salut Mental Catalunya

La propera i 4a edició del màster, en la qual també hi participarà SMC, es realitzarà durant l’any 2023 i el període de preinscripció es troba actualment obert fins el 30 de setembre de 2022.

enllaç amb més informació Consulta el lloc web de Sant Joan de Déu, centre docent inscrit a la UB.

enllaç amb més informació Consulta tota l’oferta formativa de SMC.

Notícies recents