Finalitza la formació per la dinamització de Grups d'Ajuda Mútua al Prat de Llobregat

Finalitza la formació per la dinamització de Grups d’Ajuda Mútua al Prat de Llobregat

En els propers mesos, des de SMC acompanyarem el desplegament de nous GAM pel Benetar Emocional sorgits al territori a partir de la formació

El passat mes de març vam finalitzar la Formació per la Dinamització de Grups d’Ajuda Mútua (FDGAM) realitzada al municipi del Prat de Llobregat, dins el marc del projecte d’Impuls i Promoció dels Grups d’Ajuda Mútua (IMPROGAM) de SMC amb el suport del Departament de Salut i sorgit a partir del model de GAM de l’Activa’t per la salut mental.

Impuls i promoció dels GAM de Benestar Emocional

La formació, orientada a la persones de la ciutadania que passen o han passat per situacions de patiment emocional, té per objectiu diversos objectius:

  • Posar en valor i promoure les xarxes de suport mutu
  • Dotar d’eines i habilitats les persones que volen aprendre a moderar els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) per al benestar emocional
  • Oferir els coneixements i les experiències necessàries per aprendre a crear, dinamitzar i realitzar un seguiment dels GAM al territori.

Aquesta edició de la formació ha comptat amb la participació d’11 persones, que l’han valorat amb un alt nivell de satisfacció (4,8 sobre 5).

Les properes passes de l’IMPROGAM al Prat de Llobregat consistiran en acompanyar el desplegament dels GAM pel benestar emocional sorgits arrel de la formació.

Amb el suport de:

Aquest projecte ha estat finançat a càrrec dels fons per a les estratègies 2023 del Ministeri de Sanitat que van ser aprovats al CISNS de data 23 de juny de 2023, com a suport a la implantació del Pla d’Acció Atenció Primària i Comunitària

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *