Figueres acull la primera jornada “Parlem del Suïcidi” organitzada per l'Associació Tramuntana Després del Suïcidi

Figueres acull la primera jornada “Parlem del Suïcidi” organitzada per l’Associació Tramuntana Després del Suïcidi

La jornada va comptar amb professionals de la salut mental i taules rodones d’expertes i entitats

El passat divendres 31 de maig l’auditori Caputxins de Figueres va acollir la primera jornada “Parlem del Suïcidi”, una iniciativa organitzada per l’Associació Tramuntana després del Suïcidi amb l’objectiu de donar suport als supervivents, trencar l’estigma i exigir més recursos per afrontar aquesta problemàtica.

Albert Alonso, tècnic del programa d’enfortiment del teixit associatiu de Salut Mental Catalunya va participar a la benvinguda institucional juntament amb Jordi Costa, president de l’Associació Tramuntana Després del Suïcidi i les psicòlogues Laia Sanz i Aroha Cortés.

A la jornada es van fer diverses ponències de professionals de la salut mental i taules rodones d’experts i entitats al voltant del suïcidi.

Tramuntana Després del Suïcidi

L’any 2023 es va crear a Figueres l’associació Tramuntana Després del Suïcidi. Els creadors de l’entitat tenen la necessitat de compartir aquest fet tan dolorós amb altres supervivents, sentir-se acompanyats i elaborar un procés de dol. Tramuntana després del suïcidi tracta aquest tema amb respecte, delicadesa i sensibilitat, amb l’objectiu de crear un espai on els supervivents puguin compartir sentiments tan difícils de gestionar com la culpa, la vergonya i l’estigma social.

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *