Espais de desconnexió i capacitació per a les dones de la nostra xarxa

Espais de desconnexió i capacitació per a les dones de la nostra xarxa

Duem a terme un munt d’activitats per a les dones dels nostres serveis i associacions, amb l’objectiu de posar en valor la cura i l’autocura

Les dones assumeixen majors responsabilitats a la llar, econòmiques, familiars, així com una triple càrrega productiva i reproductiva de cura que fa disminuir el temps per realitzar accions destinades al seu benestar físic i psicològic. Això últim afavoreix l’aparició de nous símptomes que, si no són tractats, poden arribar a cronificar-se.

En aquest context, treballem per generar un espai dirigit a elles que doni resposta a les seves necessitats: generar noves estructures de suport, ampliar la xarxa social, espais de desconnexió i de capacitació per tal de reconèixer i posar en valor la cura i l’autocura.

Espais per expressar i compartir

Alguns exemples d’aquestes activitats que s’allargaran durant el 2024 i que ja hem iniciat són activitats grupals; tallers sobre emocions, autoconeixement, prevenció o relaxació; grups de suport: trobades d’oci, lleure i culturals… És a dir, espais d’expressió i de compartir coneixements, neguits i vivències per donar-los veu. A més, també es duran a terme formacions a les famílies.

Amb el suport de

Notícies recents