Ens traiem la camisa a favor de la salut mental! Campanya dels Sagals d'Osona

Els Sagals d’Osona han iniciat la campanya “Ens traiem la camisa a favor de la salut mental“, amb la difusió de cartells on es veuen diferents castellers i castelleres dels Sagals fent el gest de treure’s la camisa i amb missatges positius i normalitzadors sobre la salut mental.

Aquests cartells s’aniran publicant durant un mes per les xarxes socials dels Sagals i de les entitats de salut mental d’Osona (Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona, Osona Salut Mental i Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic)  i l’objectiu és que la societat les comparteixi.

La campanya s’acabarà amb una desfilada de moda on els models seran els mateixos Sagals d’Osona a l’Orfeó de Vic, el 29 de maig (16.30h)

La recaptació de la desfilada es destinarà al programa Respir de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, que ofereix la possibilitat que les persones amb problemes de salut mental que ho desitgin participin de sortides d’un o més dies per diferents punts de Catalunya. Aquestes sortides els proporcionen un temps d’oci i benestar i ajuden a alleugerir la tasca cuidadora de les seves famílies.

cartell 1

camisa2

Notícies recents