Els Jocs Interempreses col·laboren perquè més persones amb problemes de salut mental facin esport

Els Jocs Interempreses han escollit la Federació Salut Mental Catalunya com a entitat beneficiària de la 14a edició de l’Olimpíada Empresarial Solidària de Barcelona 2018. L’esdeveniment ha congregat equips i competidors individuals d’empreses i entitats en diferents disciplines esportives, com bàsquet, futbol, pàdel i volei platja, i activitats de caràcter lúdic, com una gimcana urbana i un concurs de paelles. L’Olimpíada s’ha celebrat durant el mes de maig en diversos escenaris i instal·lacions de la ciutat i ha comptat amb la participació de més de 40 organitzacions.

Els Jocs, organitzats per a32 events, es convoquen anualment a Barcelona, Madrid i València, i són oberts a totes aquelles empreses que vulguin promoure hàbits saludables i fomentar la cohesió dels seus equips professionals a través de la pràctica esportiva. Concebuts com una competició amateur, s’han consolidat com a plataforma de trobada de diferents sectors amb un doble objectiu: facilitar un espai de comunicació interempresarial i col·laborar amb projectes d’interès social, destinant una part de la quota d’inscripció a la donació d’un xec solidari.

Els Jocs Interempreses també ofereixen a les entitats socials espais de visibilitat durant les competicions i la cloenda, perquè puguin acostar-se al col·lectiu empresarial i tinguin l’oportunitat de fer difusió dels seus programes. Per a cada edició dels Jocs, els organitzadors valoren diferents propostes del tercer sector i en fan una preselecció que adrecen a les empreses participants, que juguen un paper actiu en la decisió.

L’Olimpíada Empresarial Solidària de Barcelona 2018 ha triat la Federació Salut Mental Catalunya per la seva tasca per la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, la recuperació i la lluita per la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i la garantia dels drets. L’altra entitat beneficiària d’aquesta edició ha estat la Fundació Estimia.

Des de SMC volem donar les gràcies a a32 events i a totes les empreses participants als Jocs Interempreses per escollir la nostra entitat, així com a la Fundació del Futbol Club Barcelona, el RCD Espanyol i l’associació AREP per la seva col·laboració.

20180512 jocsinterempresesParticipants de les empreses Novartis, Stuart Delivery i Quatre Cases Advocats

jocs samarreta 1 jocs samarreta 2 jocs samarreta 3

Treballadors de Novartis, Volkswagen i José Escuder, guanyadors de les samarretes donades pel Barça i l’Espanyol.

 

 

 

Notícies recents