Els Espais Situa't de Lleida-Segrià i Pirineu-Lleida presenten els GAM en la V Jornada d'Intervenció Comunitària en salut mental “Nous reptes”

Salut Mental Ponent i Salut Mental Catalunya vam poder exposar conjuntament un pòster sobre els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) al territori de Lleida

La setmana passada es va celebrar una nova edició de la jornada d’intervenció comunitària en salut mental, organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària de la Província de Lleida, sota el títol “Nous reptes”.

La jornada, que es va celebrar a la Universitat de Lleida, va durar tot el matí i va comptar amb diverses activitats: taules rodones, un espai per a la presentació de pòsters, càpsules creatives i un espai per a entregar premis als pòsters presentats.

Les taules rodones van girar al voltant de les autolesions i el suïcidi a l’adolescència, l’abordatge del TCA en l’adult i un nou mòdel d’intervenció comunitària.

En total, hi va haver 3 càpsules creatives: una sobre la planificació de les voluntats anticipades en salut mental, una altra sobre un nou model de ciutadania i acció comunitària dins el programa “Ments despertes” i una darrera titulada “Rock in SRC Lleida: al ritme de les emocions”.

Un espai per a la presentació de pòsters: els GAM a les terres de Lleida

Des de l’Espai Situa’t Lleida-Segrià, gestionat per Salut Mental Ponent, i des de l’Espai Situa’t Pirineu-Lleida, amb la representació d’Arnau Huguet i Laura Muñoz, vam poder exposar un pòster sobre els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) al territori. El pòster explica què és un GAM, el model de GAM de SMC, quines són les tasques de l’Espai Situa’t en relació als GAM, els resultats al territori i què és allò que aporta un GAM a la comunitat.

Més informació

enllaç amb més informació Pòster GAM al territori de Lleida

enllaç amb més informació Programa de la jornada

Notícies recents