El XarXaJoves Barcelonès Nord tanca el 2023 amb 22 joves atesos

El XarXaJoves Barcelonès Nord tanca el 2023 amb 22 joves atesos

El XarXaJoves fa un acompanyament integral per a joves amb problemes de salut mental de 16 a 25 anys i les seves famílies

Durant el 2023 el XarXaJoves Barcelonès Nord ha atès un total de 22 joves, 11 homes i 11 dones, i ha tancat l’any amb 16 joves vinculats al programa. A més, s’han atès 8 familiars.

Al llarg de l’any s’han dut a terme 49 activitats grupals amb els joves, entre les quals podem diferenciar activitats de l’àrea de salut, com els tallers de cuina i la intervenció assistida amb gossos, les activitats esportives com el ping pong, el paddle, el futbolín i d’altres, i les activitats sociocomunitàries, com ara jocs de taula, tallers d’art i assistència a museus.

Programa XarXaJoves

El XarXaJoves és un programa d’acompanyament integral per a joves amb problemes de salut mental de 16 a 25 anys i les seves famílies que pretén oferir suport a la persona en aquelles fites que es vulgui plantejar: estudis, treball, oci saludable, vinculació amb la xarxa, etc. Es desenvolupa a tres territoris: Barcelona Ciutat, Barcelonès Nord i Lleida. L’objectiu del programa és facilitar la recuperació dels adolescents i joves amb problemes de salut mental a través de la seva participació social en tots els àmbits de la vida.

Amb el suport de

Notícies recents