El Torneig de Futbol Sala Inclusiu CS Punt de Trobada arriba a la 5a edició amb èxit de participants inscrits

El Torneig de Futbol Sala Inclusiu, organitzat pel Club Social Punt de Trobada, es consolida i arriba a la 5a edició. Serà el dissabte 27 de setembre a Martorell, en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra cada any el dia 10 d’octubre. Enguany el torneig estarà apadrinat per la conductora d’esports del TN Vespre de TV3, Maria Fernández, que farà la sacada d’honor.

El Club Social “Punt de Trobada”, pertanyent a ASFAM (Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat Nord), promou aquest esdeveniment esportiu amb l’objectiu de crear un espai on les persones que pateixen un trastorn mental puguin compartir un matí d’esport amb la resta de la comunitat en un ambient totalment normalitzat i així lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu.

El Torneig, gratuït, sense ànim de lucre i organitzat amb voluntaris, comptarà amb la participació de 16 equips, ja inscrits prèviament i formats tant per persones que pateixen malalties mentals com per la resta d’esportistes que hagin decidit apuntars’hi
i participar-hi. Els partits tenen una durada de 10 minuts, segueixen la normativa del Futbol Sala, i són arbitrats de manera també voluntària per àrbitres i jugadors d’aquest esport, provinents del Club Futbol Sala 5 de Martorell.

Enguany, i per primer cop des que s’organitza el Torneig, hi participarà l’equip “Ajuntament de Martorell”, format per regidors de tots els grups polítics representats al consistori, tant del govern com de l’oposició. Des del Club Social Punt de Trobada es valora aquest gest de manera molt positiva, ja que “és una bona forma de mostrar a la ciutadania que hi ha prioritats que tothom comparteix”.

El Torneig tindrà lloc dissabte 27 de setembre a partir de les 9:30h i fins les 14h al Pavelló Esportiu Municipal (Av. Fèlix Duran i Canyameres, núm.1. Martorell).

Enllaços relacionats:

Fotografies del torneig del 2013

 

 

Notícies recents