El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa (CST) guanya el concurs de la postal de Nadal

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, vinculat al Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha guanyat el concurs per dissenyar la postal de Nadal de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El concurs s’emmarca en la campanya “Mou-te per la salut mental”, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de TMB, organitzada conjuntament amb la Federació Salut Mental Catalunya (SMC).

La imatge de la postal simbolitza un vagó de metro amb diferents missatges i imatges vinculats amb el Nadal i la inclusió, la recuperació i l’apoderament. L’obra del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa (CST) ha estat una de les més de 40 propostes presentades al concurs dintre del termini fixat a les bases. El veredicte s’havia de conéixer el passat divendres 7 de desembre però es va decidir ampliar el termini de temps per valorar totes les obres presentades. Volem agraïr a totes les persones i entitats que heu participat la vostra col·laboració.

nadala

El premi

Un jurat format per cinc persones del món de la salut mental, la comunicació i l’art han valorarat totes les propostes rebudes per escollir-ne una guanyadora. Els membres del jurat han estat:

  • President del jurat: Sr. Santiago Torres, director de Comunicació de TMB
  • Sr. Carles Duarte, Secretari del Patronat de la Fundació SMC i president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts
  • Sra. Mercè Torrentallé, vocal de la junta directiva de la Federació SMC, Presidenta de l’entitat Salut Mental La Noguera i coordinadora de diferents projectes artístics a la xarxa de salut mental.
  • Sra. Susanna Molina, activista per la salut mental, artista, joieria contemporània i amb valor social.
  • Sr. Francesc de Diego, artista gràfic i col·laborador amb vàries entitats de salut mental.

La imatge de la postal de Nadal la femservir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom. A més, TMB obsequia la persona guanyadora amb un pack per a quatre persones de productes de TMB com bitllets de Bus Turistic per a diferents dies, bitllets de Telefèric de Montjuïc i bitllets Hola Barcelona de 5 dies.

premi-nadala-2018

Un representant de l’equip del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa (a la dreta a la imatge) ha recollit avui el premi a la postal guanyadora.

El guardó ha estat lliurat pel president del jurat i director de comunicació de TMB, Santiago Torres, i Lydia Santín, en representació de la Federació SMC.

Obres presentades al concurs

A continuació us mostrem la propostes presentades a concurs, dintre i fora de termini, dels autors que han autoritzat la seva publicació. Gràcies a tothom per la seva participació.

Fes clic a sobre de cada imatge per ampliar-la.

Notícies recents