El programa Esport i Salut reprén la lliga de futbol sala

Prop de 200 participants i 13 equips han tornat a la competició aquest mes d’octubre després que la lliga Esport i Salut de futbol sala quedés interrompuda per la pandèmia al març del 2020.

La lliga de futbol sala ha tornat a la competició aquest mes d’octubre després que la pandèmia obligués a suspendre els partits al març del 2020. La Covid-19 va impedir que es disputés la resta de la lliga 2019-20 i no va permetre iniciar la 2020-21, temporada que també va quedar anul·lada.

Per això, ens fa molta il·lusió informar que la lliga Esport i Salut ha començat la temporada 2021-22 amb normalitat, amb la participació de 13 equips i prop de 200 participants. A diferència d’anteriors temporades, la competició s’agrupa en una única divisió, i no dues com abans, tot i que s’han mantingut la majoria dels equips.

El calendari de partits es mantindrà com sempre des de l’octubre fins al maig-juny, i està prevista la celebració per aquelles dates d’una nova edició de la Cloenda, la festa final de la Lliga, que segurament es farà a Sabadell.

Notícies recents