El programa Esport i Salut organitza les cloendes de futbol i tennis, i recupera les trobades de bàsquet

La 14a Lliga Esport i Salut de futbol sala organitza la cloenda el 28 de maig a Sabadell amb la col·laboració del Club Social La Xamba. El Club de Tennis Tarragona tornarà a acollir la Cloenda del programa de tennis el 7 de juny.

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) promou el benestar físic, emocional i social de les persones amb problemes de salut mental amb el projecte Esport i Salut. Com cada mes de maig i juny s’organitzen les cloendes de futbol sala i tennis, que serveixen de festa de final de temporada per a totes les entitats i persones participants a les activitats. Aquest any, Sabadell acollirà el 28 de maig, la cloenda de la Llliga Esport i Salut, en col·laboració amb el Club Social La Xamba, i el Club de Tennis Tarragona la del tennis, que es farà a començaments de juny.

Cloenda de la 14 Lliga Esport i Salut a Sabadell (28 maig)

El Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud acull el proper dissabte 28 de maig al matí la cloenda de la 14a Lliga Esport i Salut de futbol sala, que organitza la Federació SMC en col·laboració amb el Club Social La Xamba. A la trobada participaran una quinzena d’equips i més de 150 jugadors i jugadores, que faran una picnic final plegats després del lliurament de trogfeus i reconeixements de la cloenda i la temporada. Es tracta de la primera vegada que la Cloenda de futbol es pot organitzar des del 2019, ja que les del 2020 i 2021 no es van poder fer per la pandèmia.

La Lliga de futbol, en el marc del programa Esport i Salut, compta també amb el suport econòmic de l’Ajuntament de BarcelonaEsport Inclou i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Federació Catalana Futbol i la Fundació Catalana Futbol. La competició a la temporada 2020-21 ha comptat amb 15 equips i prop de 150 participants.

Teniu més informació de la cloenda en el nostre acte de l’agenda.

Cloenda al Club de Tennis Tarragona (7 juny)

El programa de tennis també celebra la seva cloenda, que es farà dimarts 7 de juny al Club Tennis Tarragona, que ja va acollir la del 2020. La jornada té un caràcter esportiu, amb la celebració de competicions de dobles i proves d’habilitat, i lúdic, amb el dinar dels participants i entitats del programa i l’entrega dels trofeus. La cloenda i el programa de tennis també ha estat possible gràcies als col·laboradors del projecte (Federació Catalana Tennis, Real Club Polo, Tennis AidEsport Solidari Internacional, Club Tennis Tarragona) i dels finançadors: Ajuntament de BarcelonaEsport Inclou i Diputació de Barcelona.

Tornen les trobades de bàsquet

Finalment, el programa Esport i Salut també ha recuperat les trobades del bàsquet, que va ser l’activitat més afectada per la pandèmia. El passat 10 de maig es va organitzar una trobada al Centre Esportiu Municipal Guinardó de Barcelona, amb la participació de 42 persones de sis entitats: Arep per la sañut menta, Fundació 3 Turons, Club Social La Ginesta, CAEM Santa Coloma de Gramenet, Centre d’Higiene Mental Les Corts i FC Martinenc.

Notícies recents