El nucli d'Ocell de Foc Volant es reuneix amb les entitats satèl·lit del territori

L’equip tècnic va presentar el projecte i va dinamitzar una acció grupal al voltant de diversos eixos del programa

El passat dimecres 15 de febrer, l’entitat guia i les sentinelles d’Ocell de Foc Volant (Prodis, Fundació Educativa Terrassa, Associació Alba, La Víbria Intercultural i SMC) ens vam reunir durant tot el matí amb les entitats satèl·lit del projecte. Les entitats assistents van ser: LaFact Fupar, l’Associació Unió i Lleure, Fundació Main, Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa i l’Esplai Tremola.

La reunió es va iniciar amb la presentació de totes les assistents, seguida de la presentació de l’equip tècnic i l’explicació del programa Ocell de Foc i els seus serveis:

  • Informació, prevenció i lluita contra l’estigma entorn la salut mental
  • Servei d’atenció grupal al col·lectiu de joves
  • Servei niu de projectes i d’iniciatives juvenils
  • Servei de coaching i assessorament als i les joves

Després de la presentació, que va finalitzar amb un torn obert de preguntes, es va iniciar una dinàmica grupal on cada grup va treballar diverses temàtiques (orientació laboral/educació, emprenedoria, suport emocional i xarxa juvenil) que després van posar en comú.

La jornada va servir com a punt de trobada, per coneixèr-nos, establir els canals de comunicació necessaris i el calendari de trobades internes, així com la proposta de realitzar visites a les entitats satèl·lits i el tret de sortida de la difusió del projecte.

Notícies recents