El Grup TEA Sant Cugat posa en marxa la campanya “10′ x per l'autisme”

Ja està en marxa la campanya “10′ x l’Autisme”!!!

Amb una senzilla activitat lúdica, fem visible el TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) als infants i joves de Sant Cugat. És una primera aproximació per entendre i desestigmatitzar les persones que pateixen aquest trastorn.
Hem convidat a participar a les entitats de la nostra ciutat que treballen amb infants i joves i ja comencem a rebre les primeres adhesions.

A Sant Cugat, els pares i mares de nens i joves diagnosticats de TEA, ens hem unit en aquesta associació per recolzar-nos mútuament i donar visibilitat als nostres infants.

Una de les línies d’actuació del Grup TEA Sant Cugat és treballar en xarxa amb les entitats de la ciutat que treballeu amb nens i joves. Per tal de tenir un primer contacte us convidem a participar de la campanya “10’ x l’Autisme”. Es tracta d’una activitat breu i senzilla: un joc per fer amb els vostres nens. Només us prendrà 10 minuts!!
Us adjuntem la fitxa amb l’explicació i els objectius de l’activitat. Les persones o entitats interessades en participar poden omplir la fitxa i enviarla a grupteasantcugat@gmail.com

Notícies recents