El Grup Alba presenta el nou Calendari d'Advent Solidari impulsat per la cooperativa Quàlia i l'AMPA de l'Escola Alba

Els alumnes més grans de l’Escola Alba de Tàrrega ja fa dies que han començat a farcir per dins el nou Calendari d’Advent Solidari que impulsa des de fa tres anys l’AMPA de l’escola, juntament amb la cooperativa Quàlia del Grup Alba que gestiona les activitats de lleure dels infants de l’Escola Alba i el menjador escolar. 

És una de les accions solidàries més importants del Grup, per la visibilitat que dona al projecte i pels beneficis que s’obtenen. L’any passat es van vendre 1.800 calendaris i es van recollir prop de 10.600 euros que es van destinar a les activitats de lleure, casals i colònies per als infants de l’escola. Aquest n’esperen vendre 2.000 unitats.

“Per a les famílies és una ajuda molt important ja que, ens permet a nosaltres i a Quàlia, que són els que organitzen les activitats, reduir les despeses de les activitats. Penseu que hi ha molts infants que necessiten el suport exclusiu d’una persona i tot això acaba sent molt costós”, explica Lourdes Piqueras representant de l’AMPA de l’Escola.  

El disseny del calendari d’advent d’aquest any té com a protagonista a la Lia, un nou personatge que ha creat Quàlia amb motiu del desè aniversari de l’inici de la seva activitat. A partir del dia 1 de desembre, primer dia del calendari d’advent, la Lia acompanyarà a tots els infants i famílies a través de reptes i vídeos fins arribar al 24 de desembre, vigília de Nadal. 

A dins hi trobaran de nou els famosos arrugats del Rosal, però aquest any també recoberts de xocolata amb gust de maduixa. Com a novetat hi ha les xocolatines de la Fundació Casa Dalmases, un projecte també amb valor social; una càpsula de llavors recuperades del projecte Llavors d’Oportunitats d’Alba Jussà, i la xapa i la polsera de la Lia

El calendari es posa a la venda a partir d’avui través de la web de l’enllaç: www.aalba.cat/calendariadvent

Comptarà també amb alguns punts de venda físics com el Restaurant El Gat i botigues col.laboradores.

El proper dissabte 5 de novembre es presentarà el calendari en un acte a davant de tota la ciutadania al centre de Tàrrega on la companyia de teatre Cruma faran un espectacle per donar a conèixer també el personatge de la Lia a tots els nens i nenes. 

Notícies recents