El Dia Mundial de la Salut Mental es farà a Igualada dissabte 11 d'octubre

El Dia Mundial de la Salut Mental, una iniciativa de la Federació Mundial per a la Salut Mental, emparada per l’Organització Mundial de la Salut, uneix els esforços per lluitar amb una finalitat comuna des de tot el món: la promoció de la salut mental entre la població amb activitats a més de 100 països del món.

Cada any es dóna a aquesta celebració un caire diferent, segons els objectius del moment, que poden ser més lúdics, que potenciïn l’intercanvi d’experiències o bé que facin èmfasi en la sensibilització social. Al 2014, la celebració tindrà lloc el dissabte 11 d’octubre a la plaça de Cal Font d’Igualada, i estarà organitzada per la Federació SMC i l’Associació per la rehabilitació del malalt mental de l’Anoia (ARMPA).

ARMPA és una entitat sense afany de lucre que neix al 1998, quan un grup de familiars de persones amb trastorns mentals s’uneixen per la millora de la integració de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Els mou el  propòsit d’orientar i donar suport a les famílies que, davant la malaltia mental, es trobaven aïllades, confoses i amb una gran necessitat d’informació.

Des de la Federació SMC volem agrair l’entusiasme de l’ARMPA per organitzar el proper Dia Mundial i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Als propers mesos us anirem donant més informació i detalls sobre el proper Dia Mundial i la seva temàtica.

Enllaç relacionat:

Secció del Dia Mundial de la Salut Mental al nostre web

 

Notícies recents