El Club Social Tu Tries treballa en xarxa amb el Projecte Enllaços

El Club Social Tu Tries treballa en xarxa amb el Projecte Enllaços

Des d’Enllaços s’organitzen activitats per apropar les noves tecnologies a tothom

En el marc del treball en xarxa i la mirada en salut mental comunitària dels Clubs Socials de SMC, el Club Social Tu Tries porta dos anys duent a terme el projecte Enllaços en col·laboració amb l’Espai Gatassa de Mataró.

Enllaços es tracta d’un projecte que vol respondre la necessitat social de formació en noves tecnologies de forma gratuïta i assequible per tothom. L’objectiu del projecte és treballar amb i per la comunitat, fomentant la inclusió social de totes les persones que tinguin necessitats formatives orientades a les noves tecnologies.

Una activitat que permet treballar en xarxa amb la comunitat

La col·laboració entre el Club i l’Espai Gatassa va néixer el 2022 amb l’activitat d’informàtica bàsica i, des de llavors, hi han participat diverses sòcies del Club i també d’altres persones externes. L’experiència ha estat molt positiva per les participants i és que el Projecte Enllaços, des del punt vista comunitari, permet oferir múltiples possibilitats a les sòcies a l’hora de trencar amb l’estigma i els prejudicis que hi ha al voltant de les persones amb problemes de salut mental.

Volem donar les gràcies a l’Espai Gatassa per la seva implicació i pel seu tracte amb totes les persones del Club. És un plaer treballar en xarxa amb entitats de la nostra comunitat. La inclusió és l’única clau per crear un món millor per totes.

Més informació

Si et vols inscriure al projecte, pots contactar directament a l’Espai Gatassa o bé trucant al 93 702 28 32.

Notícies recents