El Club Social Tu Tries participa en la fira solidària del Tecnocampus a Mataró

El Club Social Tu Tries participa en la fira solidària del Tecnocampus a Mataró

Les sòcies del Club van donar a conèixer el servei a la comunitat

El passat dijous 30 de maig, el Club Social Tu Tries va participar en la Fira Solidària organitzada pel Tecnocampus de Mataró, on va poder compartir espai amb d’altres entitats que treballen al territori de manera comunitària. Des del Club Social van poder respondre tots els dubtes i donar informació a tothom qui es va apropar.

Les sòcies del Club van ser les protagonistes de la jornada i van aportar el seu gra de sorra per donar a conèixer el servei en la comunitat. Volem agraïr la implicació de totes les persones que van fer-ho possible i a l’organització del Tecnocampus per convidar-nos.

Des del Club Social, seguim treballant per oferir i millorar el nostre servei a la comunitat, així com per combatre l’estigma en salut mental.

Què són els Clubs Socials?

El Club Social és un servei social especialitzat, adreçat a persones amb problemes de salut mental, que promociona la inclusió social i la participació a la comunitat. La finalitat del servei és fomentar el manteniment de relacions socials i afavorir l’adquisició d’habilitats i competències personals mitjançant l’oci, l’esport, la cultura, etc. 

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *