El Club Social Tu Tries organitza xerrades obertes a la comunitat

El Club Social Tu Tries organitza xerrades obertes a la comunitat

El Club Social Tu Tries segueix treballant per oferir i millorar el servei a la comunitat a través d’un projecte per promoure hàbits saludables.

El passat dimarts 11 de juny a les 10 hores, al Club Social Tu Tries es va dur a terme la xerrada “Què fer en cas d’emergència a casa?” al Casal de Barri Les Esmandies de Mataró, a càrrec de Juan Carlos Romero, Oficial CAP del Parc de Bombers de Mataró. Aquesta xerrada forma part del projecte de vida saludable, iniciat aquest 2024, que té com a objectiu formar i informar a les persones sòcies i a la població en general sobre hàbits de vida saludable.

L’acte va ser obert i gratuït per a totes les persones interessades, aconseguint un notable èxit de participació. Agraïm al Casal de Barri Les Esmandies la seva col·laboració i la cessió de l’espai, així com a Juan Carlos Romero per la seva xerrada, que ens va oferir una visió clara i detallada de com afrontar emergències a casa.

Què són els Clubs Socials?

El Club Social és un servei social especialitzat, adreçat a persones amb problemes de salut mental, que promociona la inclusió social i la participació a la comunitat. La finalitat del servei és fomentar el manteniment de relacions socials i afavorir l’adquisició d’habilitats i competències personals mitjançant l’oci, l’esport, la cultura, etc. 

Notícies recents