El Club Social La Llum participa en la I Jornada Solidària de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El Club Social La Llum participa en la I Jornada Solidària de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Aquesta iniciativa, que va comptar amb 26 entitats participants, pretén apropar diferents realitats socials a l’alumnat de l’Escola de Policia i que els aspirants coneguin accions solidàries i de voluntariat

El passat 27 de febrer, el Club Social La Llum de la Fundació Salut Mental Catalunya vam participar en la I Jornada Solidària a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Vam ser una de les 26 entitats socials que vam compartir experiències en el marc, per primera vegada, del Curs de Formació Bàsica de Policia (CFBP).

L’Escola de Policia ha inclòs aquesta jornada a l’agenda formativa del CFBP com una assignatura més, amb l’objectiu que els aspirants coneguin diferents accions solidàries i de voluntariat. Aquesta iniciativa pretén apropar diferents realitats socials a l’alumnat de l’Escola.

Va ser una jornada solidària innovadora, organitzada amb la col·laboració de la Fundació Mossos d’Esquadra, i amb motiu del Dia Mundial de les Organitzacions No Governamentals (ONG).

Segons les participants, va ser una tarda molt enriquidora plena d’emocions, riures i balls compartits, on van poder parlar de salut mental i estigma, i de la importància de tenir cura i respecte vers les altres persones.

Què són els Clubs Socials?

El Club Social és un servei social especialitzat, adreçat a persones amb problemes de salut mental, que promociona la inclusió social i la participació a la comunitat. La finalitat del servei és fomentar el manteniment de relacions socials i afavorir l’adquisició d’habilitats i competències personals mitjançant l’oci, l’esport, la cultura, etc. 

Notícies recents