El Club Social La Llum inaugura l'exposició Il·lusions, un recorregut de vida dins del club

La Biblioteca de Santa Perpétua de Mogoda acollirà, des del 8 de setembre i fins el 22 d’octubre, un conjunt d’obres elaborades per les persones participants del club social

En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, el Club Social La Llum presenta, amb aquestes obres i el seu corresponent taller de pintura, una pràctica cultural dins del marc de Salut Mental. Unes obres d’honestedat a la recerca d’allò què pintar. Una proposta a on hi ha un factor essencial: la voluntat d’un intercanvi afectiu, el seguit de sentiments mentre es pinta, l’esforç i la generació de vincles entre els i les companyes, les talleristes… En definitiva, un recorregut de vida dintre del Club Social La Llum. També hi és molt present el fenomen de preservació del quadre. Tot un treball transformador que forma el cor d’aquestes obres un cop acabades, obrint i ampliant una visió positiva envers la salut mental.

Què són els Clubs Socials?

Els Clubs Socials La Llum són un servei social especialitzat que acompanya persones amb problemàtica de salut mental, per millorar el seu benestar, mitjançant l’ocupació significativa del seu temps, a través de diferents activitats d’oci.
És un espai comunitari de trobada, de creació de vincles on desenvolupar-se a nivell personal, humà, de relació, en i com a societat. Totes les participants (professionals, veïnes, entitats del territori i entorn sociocultural) en són agents actius, co-construint entre totes un teixit d’acompanyament i suport mutu.

Més informació

enllaç amb més informació Saber més sobre els Clubs Socials

enllaç amb més informació El Club Social La Llum

Notícies recents