El Club Social Espai 3 s'obre a la comunitat per visibilitzar la importància de tenir cura de la pròpia salut de les dones

El Club Social Espai 3 s’obre a la comunitat per visibilitzar la importància de tenir cura de la pròpia salut de les dones

S’han pogut organitzar diversos tallers d’autocura gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House

El Club Social Espai 3 ha realitzat una sèrie d’activitats obertes a la comunitat amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància de tenir cura de la pròpia salut i, especialment, fent èmfasi en la salut mental de les dones. Sovint, les dones prioritzem la cura de les altres persones i oblidem la nostra pròpia salut.

Diverses activitats com aiguagym, tallers d’autocura emocional i també tallers de dansa han estat organitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House, en el marc del conveni signat pel desenvolupament del projecte “Dones i Salut Mental el passat 4 d’octubre.

El projecte té com a objectiu general donar resposta a les necessitats i demandes de les dones amb patiment emocional, així com promoure la inserció social de les dones que pateixen problemes derivats d’un trastorn mental.

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *