El Club Social El Far La Garriga, una finestra de sensibilització en salut mental a la comunitat

El Club Social El Far La Garriga, una finestra de sensibilització en salut mental a la comunitat

Enguany el club celebra el cinquè aniversari del nou local, que ha permès acollir un munt d’activitats de lleure i sensibilització

Aquest mes de març fa 5 anys que es va inaugurar el nou local del Club Social El Far La Garriga, un espai de trobada per a persones amb problemàtica de salut mental que promociona la inclusió social i la participació a la comunitat.

La finalitat del servei és fomentar el manteniment de relacions socials i afavorir l’adquisició d’habilitats i competències personals mitjançant l’oci, l’esport, la cultura, etc, així com lluitar contra l’estigma a través de la realització d’activitats de sensibilització.

Un espai per a la participació comunitària en salut mental

Al Club Social El Far La Garriga, les persones sòcies es reuneixen per compartir experiències i es realitzen activitats molt diverses. Des de la creació del club a l’octubre de 2017, s’ha promocionat la salut a través de l’esport (sortides amb bicicleta, pàdel, bàsquet o futbol), taller de guitarra, taller de costura o taller de cuina MasterFar. També s‘han realitzat activitats de sensibilització com ara, durant la festa major o bé organitzant en el propi local un Escape Room casolà obert a la gent de la comunitat.

El març de l’any 2019 es va inaugurar el nou local, una finestra per obrir-se a la comunitat, i que va comptar amb el suport l’Ajuntament de La Garriga, la Diputació de Barcelona, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies -actualment Departament de Drets Socials-, i la Fundació Roviralta.

Agraïm a l’Ajuntament de La Garriga tot el suport, tant econòmic com tècnic, per haver fet possible aquest espai, així com les activitats que hi podem dur a terme, i garantir la seva continuïtat.

Més informació

Notícies recents