Dues sortides Respir per Setmana Santa!

Aquesta Setmana Santa 2023, aprofitant l’inici de la primavera i el bon temps oferim els següents Respirs:

Del 2 al 5 d’abril – Olot, turisme, cultura i volcans!

Aprofitarem els bells paisatges d’aquesta ciutat situada a un dels indrets més bonics de Catalunya per gaudir d’uns dies a la capital de la comarca de la Garrotxa!

Podrem descobrir el casc antic d’Olot, gaudir del mercat setmanal, passejar per els seus carrers i visitar alguns museus de la zona d’allò més interessants, com per exemple el museu dels volcans.

Aprofitant que hi estarem uns quants dies, podem anar a passar un dia a Besalú, una vila que conserva l’essència medieval en els seus carrerons plens de racons curiosos i moltes botigues d’artesania.

I per la nit, sortir a prendre alguna cosa amb tranquil·litat i gaudir de l’ambient de la ciutat. Ja ho diu la dita… Com a Olot, enlloc!

Allotjament: Alberg d’Olot – Alberg Torre Malagrida
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà. La distància entre l’estació de bus i l’alberg és de, aproximadament, 20 minuts.
Preu de la sortida: 220€

Reunió informativa: Dimecres 29 de març a les 16h, lloc a concretar.


Del 14 al 16 d’abril – Vilafranca del Penedès, turisme i cultura!

Anem a Vilafranca, capital de la comarca de l’Alt Penedès!

Aquest municipi destaca com sabreu per la seva tradició vinícola, i també per els famosos castellers de Vilafranca. Però també és una vila amb molts edificis d’època medieval, i alguns modernistes entre els segles XIX i XX, que avui dia ocupen el centre ple de comerços i botigues.

Ens estrenarem allotjant-nos a l’Alberg de Vilafranca, obert des de fa poc i amb unes instal·lacions molt noves i còmodes! L’alberg esta situat a una zona tranquil·la a les afores de la ciutat.

Passarem uns dies fent turisme, podrem visitar el mercat dels dissabtes, alguns edificis històrics com la basílica de Santa Maria, la Casa de la Festa Major, i descobrir la vida que hi ha pels carrers del centre històric.

Allotjament: Alberg de Vilafranca
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat alt. La distancia entre el centre, on també es troba l’estació, i l’alberg és d’aproximadament 30 minuts. És una sortida on haurem de caminar força per poder descobrir la ciutat i els seus racons més interessants!
Preu de la sortida: 95€

Reunió informativa: Dimecres 12 d’abril a les 16h, lloc a concretar.


Si vols saber més informació sobre aquestes sortides o bé inscriure-t’hi, pots trucar al 635 45 47 96 o bé enviar un correu a raquel.arilla@salutmental.org.

EL PROGRAMA RESPIR

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC), ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut), per a persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves) i per a dones amb problemes de salut mental (Respir Dones). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors i cuidadores.

Notícies recents