Dona i Salut Mental a Cornellà, un projecte intergeneracional per a la cura i l'autocura de les dones

Dona i Salut Mental a Cornellà, un projecte intergeneracional per a la cura i l’autocura de les dones

El projecte cerca donar resposta a les necessitats de les dones amb patiment emocional i la promoció de la seva inserció social gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House

En el marc del projecte “Dona i Salut Mental a Cornellà” diverses dones participen en accions i activitats de cura i autocura, gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House i amb la col·laboració del Departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cornellà.

El projecte té com a objectiu general donar resposta a les necessitats i demandes de les dones amb patiment emocional, així com promoure la inserció social de les dones que pateixen problemes derivats d’un trastorn mental, assolint quotes de salut, independència i participació en i amb la comunitat, i incidint i donant suport al projecte vital de les dones.

Així, dones de diverses generacions es relacionen entre sí en aquests espais de trobada, que afavoreixen la creació d’entorns segurs, de suport, confiança i desconnexió.

La col·laboració amb Fundació Metropolitan House

Fa uns mesos que la Fundació Salut Mental Catalunya i la Fundació Metropolitan House van signar un conveni de col·laboració pel desenvolupament del projecte “Dona i Salut Mental a Cornellà”.

Fundació Metropolitan House dona suport al projecte durant tot el 2024, com a resposta al seu compromís en la cooperació i col·laboració per a construir una societat millor i més equitativa, intentant generar més i majors oportunitats a les persones que més ho necessiten.

Amb el suport de

Amb la col·laboració de

Notícies recents