Documental en primera persona del DJ Jaume (Mind Sylenth) i el seu trastorn obsessiu compulsiu (TOC)

Jaume (Mind Sylenth) té 24 anys i està aconseguint el somni de la seva vida: arribar al més alt en les llistes d’èxits amb la seva música. Gires, viatges, àlbums, fans, contactes, negocis … l’ascens mai és fàcil, però menys encara si tens TOC. Aquest és el relat d’una lluita incansable contra obsessions, repeticions, compulsions, creences … Contra milers d’ombres que acompanyen Jaume, un dels DJs més prometedors d’Espanya.

La seva història ha quedat recollida en el curt documental “4000 manías. Convertir el TOC en beats” de Playground, que es podrà veure per primer cop el dimecres 12 de desembre als Cinemes Girona de Barcelona a les 20h. Posterior a la projecció hi haurà un.a col·loqui-cinefòrum amb la presència de Jaume i diverses persones que conviuen amb el TOC diàriament per tal de compartir experiències i obrir una conversa per donar visibilitat a una realitat moltes vegades silenciada i desconeguda per molts.

L’estrena i la difusió del documental a les xarxes socials ha escollit l’etiqueta #NoEsManiaEsTOC per apropar l’experiència en primera persona amb el TOC a la societat.

El projecte compte amb la col·laboració i participació de l’associació TOC 2.0, que neix de l’iniciativa conjunta d’un grup de professionals de la salut, familiars i afectats del Transtorn Obsessiu Compulsiu (TOC) i Transtorn de Personalitat Obsessiu Compulsiu (TPOC), amb la finalitat d’ajudar i millorar la situació actual, de les persones que pateixen aquests transtorns.

Venda d’entrades

Esdeveniment a Facebook

4milmanias

Notícies recents